Pulpa de miel impanata, la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2010 | 7499 vizualizari

 

O fripturica foarte buna care merge perfect cu salata de cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • slanina afumata
  • 4 linguri untura de porc
  • 200 ml vin alb
Pt salata de cartofi:
  • cartofi 1 kg
  • 5 oua
  • 2 cepe proaspete
  • 1 feliuta ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline 4 linguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel impanata, la cuptor:

Se spala pulpa ,se cresteaza cu varful cutitului din loc in loc si se pun bucatele de usturoi si slanina taiate in feliute,

se condimenteaza cu sare si piper, se unge bine cu untura, se pune intr-un vas pulpa, se pune 1 pahar de vin alb si se da tava la cuptor pentru 1 ora.Se completeaza cu vin din   cand in cand.

Cartofii se fierb in coaja ,se curata si se taie cubulete ,ouale se fierb tare si se razuiesc,ceapa se taie pestisori.

Se amesteca cartofii cu ceapa,oul razuit ,ulei sare si piper si ardei rosu taiet cubulete.

Se serveste salata de cartofi cu friptura de miel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

nadina73 1

03.10.2010, 18:26

ce e ela razi?

nadina73 1

03.10.2010, 18:26

da rocsi e cel mare pe cere il vrei?sau pe care il aspteti sa creasca mai repede pe care sa il ud mai tare la radacina?

Rocsi 1

03.10.2010, 18:41

pai pe cel mai mare il vreau..uda uda sa creask repede

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui