Chiftelute aromate la cuptor

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2011 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata
  • o ceapa mare
  • o legatura patrunjel
  • o chifla
  • jumatate  lingurita ierburi de provence
  • sare
  • piper
  • un ou
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute aromate la cuptor:

Se amesteca intr-un bol toate ingredientele.(chifla inmuiata in apa sau lapte, stoarsa, ceapa si patrunjelul, tocate). Se framanta bine, cu mana, compozitia. Intr-o tava se pune  hartie pentru copt.

Se incalzeste cuptorul la temp. de 200 grade.Cu mana umezita in apa rece se formeaza bilute de carne care se aseaza in tava , lasand loc intre ele.

Se baga tava la cuptor pentru 45-50 minute sau..pana sunt frumos rumenite.

Ce miros era in casa!!!

Danut cica: hai sa zic ca-s bune chiftelele tale dar au un gust ciudat la urma :))))
Mona: ciudat da' bun:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carne tocata la cuptor