Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se amesteca intr-un bol toate ingredientele.(chifla inmuiata in apa sau lapte, stoarsa, ceapa si patrunjelul, tocate). Se framanta bine, cu mana, compozitia. Intr-o tava se pune hartie pentru copt.
Se incalzeste cuptorul la temp. de 200 grade.Cu mana umezita in apa rece se formeaza bilute de carne care se aseaza in tava , lasand loc intre ele.
Se baga tava la cuptor pentru 45-50 minute sau..pana sunt frumos rumenite.
Ce miros era in casa!!!
Danut cica: hai sa zic ca-s bune chiftelele tale dar au un gust ciudat la urma :))))
Mona: ciudat da' bun:)))
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola