Pulpa de miel cu ierburi de Provence

de katty in Oaie, 13 Apr 2018 | 2307 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel (spate)
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • ierburi de Provence
  • 1 lingura ulei
  • boia iute
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ierburi de Provence:

Cu 48 de ore inainte de a gati carnea, spalam carnea si o curatam de pielite. O asezam intr-o tava, adaugam condimentele, vinul si o dam la frigider acoperita. Din cand in cand intoarcem carnea pe cealalta parte. Inainte de a gati-o cu 1/2 de ora, scoatem tava din frigider la temperatura camerei. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu.

Dupa o ora scoatem folia si o lasam pana se rumeneaste si scade zeama. (din cand in cand stropim carnea cu zeama din tava).

Servim friptura cu cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel