Spalam bine puiul si il curatam. Il punem pe un blat de lemn si cu atentie,incepem sa separam carnea de piele. Avem grija ca aripile si pulpele puiului sa ramana intacte. Frecam untul cu putina boia,sare si patrunjel uscat. Cu acest amestec,ungem bine puiul,pe exterior si interior. Tocam ceapa marunt,ardeiul il taiem cubulete,iar ciupercile le taiem feliute,le calim toate intr-o tigaie in putin ulei. Dupa ce s-au calit,adaugam carnea de pui (ceea ce am scos din puiul intreg ) taiata maruntsi condimentam dupa gust cu sare si piper,le mai calim cca 10 minute,pana se patrunde carnea. Intr-o oala,punem oul,laptele ( apa minerala),un praf de sare si amestecam totul cu un tel. Adaugam faina in ploaie,amestecand pana ajungem la o consistenta usor mai grosuta. Incingem o tigaie antiaderenta cu un strop de ulei in ea,adaugam un polonic cu compozitia de clatite si rumenim usor clatita pe ambele parti. Repetam operatia pana se termina aluatul. Fiecare clatita o umplem cu amestecul de mai sus si o rulam cat mai strans. Cu aceste clatite umplem puiul,dupa care coasem pielea pe unde este rupta,pentru a da o forma cat mai compacta. Presaram puiul cu vegeta si il punem intr-o tava pe hartie de copt. Il stropim cu putin ulei si il dam la cuptor,la foc mic pentru cca 1 h. Pofta Buna !