Chiftelute din carne de pui

de DanaModog in Pui, 30 Mai 2014 | 7545 vizualizari

 

Mie sincer nu prea imi plac chiftelele, le mancam doar daca eru foarte micute si uscate. Acum 3 saptamani am mancat o la o matusa chiftele din carne de pui, nu mai mancasem pana acum din carne de pui si mi-au placut foarte mult chiar daca erau mari.
Zilele trecute am avut pofta pe chiftele asa ca am facut si eu dar dupa o reteta noua. Si au iesit foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 2 feli de franzela
  • 2 linguri de faina
  • 1 cartof mic
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne de pui:

Carnea tocata se amesteca cu ouale, faina, painea inmuiata si bine stoarsa, cartoful razuit fin si stors si cu condimente dupa gust. Ca sa faci chiftelutele pui intr-un paharel un pic de ulei cu care te ungi pe maini si faci bilute mici. Le pui la prajit in ulei bine incins si le scoti pe o farfurie pe care e un servetel de bucatarie.

Eu dupa ce am facut compozitia de chiftele am lasat-o la frigider peste noapte,  au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui