Piept de pui umplut

de dantes in Pui, 13 Dec 2018 | 3102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie in felii subtiri.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, morcovii si telina se dau prin razatoare si se pun peste ceapa calita se condimenteaza cu piper si sare dupa gust si se lasa la calit impreuna cu ceapa pana se inmoaie.

Pe fiecare felie de piept de pui se pune cate o lingura din compozitia de mai sus si se impacheteaza.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet absorbant.

Se servesc cu garnitura preferata, cartofi, orez, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui la cuptor