Pui toscan

de anuta in Pui, 15 Iul 2016 | 9574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate,
  • o legatura de patrunjel verde,
  • o mana de spanac frunze,proaspat,
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • un paharel de vin roze,
  • sare,
  • piper,
  • legume deshidratate fara sare,
  • 3 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui toscan:

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5 minute,apoi se scurg se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul spalat si curatat ,numai frunze,se da la blender cu spanacul scurs bine,cu 2 linguri de ulei,un praf de sare,usturoiul si 2 linguri de vin.Se formeaza o pasta cu care se unge fiecare bucata de pulpa apoi se ruleaza fiecare cu grija,mai lejer,si se prinde cu cate 2 scobitori de bambus.Se aseaza fiecare rulou,unul langa altul,in tavita,se stropesc cu restul de vin,se mai adauga si apa,un praf de sare ,o lingura de ulei si foile de dafin si se da la cuptor cca.30 minute pana se rumenesc frumos.Se scot din tavita ,se indeparteaza scobitorile si se servesc calde cu ce garnitura dorim alaturi de o salata asezonata.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui toscan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:38

tina58 1

29.07.2016, 12:09

Eu as renunta la blender si as cali spanacul in putin ulei cu sare, piper si usturoi tocat peste care as pune si patrunjelul (la care se poate renunta, nu este obligatoriu) si as pune asa amestecul peste pulpe pentru ca adera mai bine la carne si nu iese pe afara, si cred ca e si mai gustos asa.

anuta 1

29.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]