Piept de pui cu smantana si ardei copti

de vero_closca in Pui, 8 Sep 2010 | 17354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui dezosat si degresat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia rosii
  • 300g smantana slaba sau iaurt(iese la fel de bun si cu iaurt natur de la Muller)
  • 1 cescuta supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ardei copti:

se spala si se usuca pieptul de pui apoi se taie fasii ,se presara cu curry,cimbru,sare,se pune si o lingura de ulei,

se amesteca si se da la frigider pt 2 ore.

se coc ardeii ,se curata si se desfac in fasii subtiri.

intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei de masline si pieptul de pui,amestecand mereu pana capata o culoare aurie apoi se stinge cu supa de pui.

se lasa pe foc mediu pana scade supa apoi se adauga smantana si ardeiul copt.

se lasa pe foc aproximativ 2 minute.

se serveste fierbinte presarat cu chilli(sau boia dulce).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui