Pui pe sticla a la gelu

de gelu in Pui, 24 Iul 2011 | 14778 vizualizari

 

Am incercat multe retete de preparare a puiului(rotisor,gratar,inabusit,prajit)dar felul cum se patrunde carnea in interior prin caldura emanata de sticla,gustul,fragezimea carnii nu se compara cu alta retete .

 

INGREDIENTE

  • un pui de cca 1,7 kg
  • sare,piper
  • ,boia,
  • condimente pt. pui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla a la gelu:

Puiul se curata de resturi de pene,se spala,se coase la gat.Se condimenteaza la exterior si interior si se da la rece cca 1 ora.Se pune pe sticla de 0,5 L umpluta jumatate cu apa.Se pune sticla cu puiul intr-o cratita sau tava cu apa putina si se da la cuptorul incalzit cca 1 ora pana se rumenests frumos.Se serveste cu mujdei de usturoi,cartofi aurii si un vin alb. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla a la gelu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

marcela1979 1

25.07.2011, 19:56

yamiii delicios

divainbucatarie 1

26.07.2011, 09:18

SENO 1

27.07.2011, 13:22

carnita de pui ne place cel mai mult arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticlă