Pui pe piure de cartofi cu morcovi

de ionix in Pui, 5 Noi 2010 | 8058 vizualizari

 

simplu, bun, rapid...

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
  • 4 pulpe
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc
  • 3 linguri cu ulei
  • 3-4 linguri cu apa
  • sare, piper
  • pentru piure:
  • 2 kg de cartofi
  • 6-7 morcovei
  • un tub cu branza topita
  • unt dupa gust
  • o legatura cu marar
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe piure de cartofi cu morcovi:

Incepem prin a pune cartofii si morcovii la fiert cu putina sare si piper. Cand au fiert, ii pasam bine amestecandu-i cu branza topita, unt si marar. Se mai pune sare si piper pentru gust.

Carnea o punem la prajit un uleiul bine incins. Din cand in cand stingem cu putina apa. Cand sunt aproape gata, adaugam busuioc, sare si piper. La final punem usturoiul peste pui, punem un capac pe tigaie si lasam sa-si ia gust puiul. Asezam piure pe o farfurie si pune deasupra puiul.

Se serveste cald langa un vin bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe piure de cartofi cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]