Tot gustul acestui pui il da sosul care este....mmmm....delicios!!!!
Puiul curatat, portionat, spalat, il punem intr-un vas incapator ,unde am amestecat toate ingredientele pentru sos, inclusiv verdeata; amestecam cu mana sa se prinda bine ingredientele pe carne, acoperim si lasam la frigider peste noapte;
Rasturnam carnea cu tot cu sos in tava, mai adaugam 1 ceasca cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 30-40 min; spre sfarsit descoperim si mai lasam cateva minute sa se rumeneasca, dupa care se poate servi cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura si salata de sezon.
1
sosul din tava nu trebuie condimentat, doar daca avem gusturi mai puternice
2
daca sosul a scazut prea mult la cuptor, dupa ce am scos carnea, adaugam putina apa, amestecam,potrivim de gust si lasam cateva secunde pe foc
3
daca ni se pare prea dulce, in loc de apa, putem adauga vin