Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 3641 vizualizari

 

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente prima rețetă:
     
    Pulpe de pui
    roșii deshidratate
    rozmarin
    arahide
    ciuperci
     
    Ingrediente a doua rețetă:
     
    coastă de porc
    măr
    ananas
    mango
    lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii:

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.
 
Se taie coasta pe lungime. Se încinge puțin ulei într-o o tigaie. Se pun coastele de porc la prăjit. Dedesubt se pune un cățel de usturoi, iar deasupra ierburile aromate. Se taie piciorușele ciupercilor, apoi se decojesc pălăriile cu un cuțit. Se toacă roșiile deshidratate. Se toacă alunele cu un cuțit. Se toacă și rozmarinul foarte fin. Toate aceste ingrediente tocate se amestecă și cu ele se umplu ciupercile. Se taie ciocănelele la un capăt și se trage toată carnea în jos de pe os.
 
Coastele de porc se întorc pe partea cealaltă și se sărează. Între timp se bat două ouă cu o furculiță într-un bol. Se rade puțin parmezan peste ouă. Se toacă puțin rozmarin și se pune în bol peste ouă. Într-o tigaie se pune ulei la încins. Ciocănelele de pui se trec prin făină de grâu, apoi se dau prin ou. Ciupercile se pun la prăjit în uleiul încins. Între timp se curăță mărul de coajă. Se curăță de coajă si o felie de ananas. Se taie apoi cubulețe de măr, papaya, mango și ananas.
 
Se întorc ciupercile pe partea cealaltă la prăjit în tigaie. Într-o oală mică se pune ulei la încins. Se verifică dacă este fierbinte cu o frunză de salvie. Se dau ciocănelele prin făină, apoi prin ou, apoi se pun la prăjit. Se scot ierburile și usturoiul din tigaia cu carne de porc. Ciocănelele de pui se scot la scurs pe un prosop de hârtie. Apoi în uleiul încins de la ciocanele se pune restul de ou cu parmezan. Pe o farfurie se pun ciupercile umplute, apoi ciocănelele, iar deasupra oul prăjit și câteva fire de arpagic.
 
Se scot coastele din tigaie și se acoperă. Se curățăcel de-al doilea măr și se taie cubulețe. Se adaugă puțin ulei în tigaia în care au fost prăjite coastele. Se pun fructele la prăjit. Se poate pune puțină sare și se adaugă suc de lămâie și piper.
 
Pe o farfurie se pun fructele prăjite, iar lângă ele coasta de porc dezosată și tăiată. Se pune puțin ulei de măsline și puțin patrunjel. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC (reteta video)