Pui la punga cu brocoli

de jolygina in Pui, 7 Oct 2010 | 5517 vizualizari

 

de cand am gasit pungi separat pentru cuptor incerc diferite combinati

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 300g brocolli
  • putin condiment de pui sau delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu brocoli:

Se spala bine puiul ,se fac crestaturi pe piept ,copanele dupa care in condimentam bine peste tot ,ii facem( masaj cu condimete)

brocoli spalat si desfacut in cat mai multe buchetele mici ,le condimentam si pe ele si bagam totul in punga pentru cuptor

lasam punga la cuptor timp de 45-60 min dupa care taiem punga si le mai lamsm asa cam 10  -15 min

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

jolygina 1

10.10.2010, 01:21

a si am uitat alex il cheama si pe al meu

jolygina 1

10.10.2010, 01:21

imi pregatesc farfuria sa-i fac poza si il vezi ca-s baga si el capul

mamaica 1

10.10.2010, 02:00

cu foarte multe vitamine e brocoli

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui