Carnea de pui am asezat-o pe hartie de copt, am presarat condimentele si am invelit-o foarte bine. Am asezat-o in tava am adaugat 1 cana de apa si am introdus tava in cuptor la 200 grade Celsius. Am verificat din timp in timp si am mai adaugat putina apa. Cand a fost facuta carnea am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca puiul. Ceapa taiat-o marunt am calit-o in putin ulei, apoi am adaugat varza taiata nu foarte marunt. Am lasat sa se caleasca legumele amestecand sa nu se arda. Dupa aproximativ 5 minute am adaugat sosul de rosii, foile de dafin si 1 ceasca de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic, acoperit cu capac. Trebuie verificat din timp in timp si se mai poate adauga putina apa daca varza nu este fiarta si risca sa se arda. Inaite de a servi am potrivit cu sare, am presarat marar verde si putina smantana dulce