Pui la cuptor in vas de lut

de xana in Pui, 19 Feb 2014 | 8868 vizualizari

 

Nu sunt deloc multumita de poza dar preparatul va garantez ca e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de pui(mai marisor) taiat bucati
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 de ardel rosu
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 bucatica bacon
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri coniac
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor in vas de lut:

Ceapa taiata felii se caleste in ulei de masline impreuna cu baconul, taiat si el in bucatele, pana se inmoaie, dar fara sa se rumeneasca.

Cartofii se taie cuburi nu prea mici, ardelul felii iar usturoiul se piseaza, patrunjelul se lasa intreg pentru a fi mai usor de scos la final. Cand ceapa e calita se amesteca bine toate ingredientele, ulei de masline punand 2-3 linguri.

Punem in vasul de lut prima data cartofii, apoi carnea si terminam cu restul ingredientelor. Dam la cuptor pentru cca 2 ore, la 200 de grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]