Pui la cuptor cu cartofi

de Silvia74 in Pui, 20 Oct 2013 | 16663 vizualizari

 

Am gatit azi ceva simplu, gustos si satios... deci... spor la gatit si pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1.5 kg
  • 3-4 cartofi
  • condimente pentru pui
  • sare
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu cartofi:

Se spala puiul, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele pentru pui. Apoi curatam cartofii ii taiem in 4 pe lungime si ii condimentam cu sare si o lingura de ulei.

Ungem o tava cu doua linguri de ulei si punem o cana de apa, asezam puiul si cartofii si bagam tava la cuptor o ora jumate pana se rumeneste frumos. Pana sa se rumeneasca, din cand in cand luam cu o lingura zeama din tava si punem peste pui. Trebuie sa aveti pregatit pe aragaz un ibric cu apa, un pic de ulei si condimente ca atunci cand scade zeama din tava sa adaugam cate putin pana ce puiul e frumos rumenit si gata de servit.

Se poate servi cu mujdei de usturoi, salata de varza... dupa preferinta.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu cartofi si gutui, la cuptor