Usor de prestat, gustos, sanatos...si preferat si de copii
Spalam pieptul si il uscam cu un servet de hartie. Il taiem felii cam de doua degete grosime. Presaram un pic de sare peste ele. Separat, intr-un bol, spargem si batem doua oua. Presaram un pic de sare, praf usturoi si oregano. Amestecam si punem fasiile de piept in amestecul de oua. In alt bol, presaram susan si tavalim cate o felie de piept dat prin ou.
Intr-o tava, asezam o hartie de copt si punem feliile de piept date prin susan.
Coacem la cuptor,la foc mediu, cam 30 minute, pana se rumenesc.
Iaurtul, usturoiul, uleiul masline, sarea si oregano se amesteca la blender.
Servim puiul cu sos de iaurt. Delicios!
1
ingredientele costa aproximativ 18 lei.
2
se pot adauga si alte condimente, si picante chiar, eventual boia de ardei.
3
foarte bune si calde si reci.