Pui cu sos de morcov

de theodora in Pui, 24 Mar 2010 | 5420 vizualizari

 

inca o data regret k nu pot p[osta fotografii mai reusite

 

INGREDIENTE

  • o jum. pui de la tara
  • 2 morcovi mari,mari
  • o ceapa si cateva codite de ceapa verde
  • 2lg pasta de rosii
  • busuioc uscat,
  • 2foi de dafin,
  • piper
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de morcov:

se pune puiul la prajit in ulei de masline.cand este gata se scoate pe farfurie iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt si coditele de ceapa        verde(se calesc bine).separat intr-o olicica se fierb morcovii cu un cub de knorr.peste ceapa se adauga lg de pasta de rosii,se stinge cu zeama de la morcovi si se pune busuioc,foi de dafin.se lasa la fiert.intre timp se paseaza morcovii fierti bine si scursi de zeama si se adauga in tigaie,se amesteca si se subtiaza cu zeama de la morcovi,se mai lasa cateva min la fiert.cand este gata se trece totul prin sita iar in sosul rezultat se adauga marar verde si codite de ceapa verde si se serveste cu puiul prajit si cartofii prajiti sau preparati in alt fel.pofta maree!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coquelet cu legume in vas tajine