Pui cu scortisoara

de Zamfira in Pui, 11 Noi 2012 | 4167 vizualizari

 

O alta abordare a aromei de scortisoara, de data asta combinata cu carnea de pui, la care ii da un gust usor picant si parfumat.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2oo g iaurt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Spalam pulpele de pui, le crestam(indepartam putin carnea de pe os), le saram si piperam. Pregatim sosul pentru marinat pulpele. Amestecam iaurtul cu doua rosii taiate cubulete si o jumatate lingurita scortisoara. Inmuiem pulpele crestate in sos asa incat sa lasam si bucatele de rosii pe ele si le punem intr-o tava pe hartie pentru copt. Punem pulpele in cuptorul preincalzit iar dupa 30 de minute ungem pulpele si pe cealalta parte cu sosul ramas. Timp de coacere in total: 60  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte cu scortisoara