Este un pranz consistent si gustos zic eu...
Orezul se spala in multe ape.
Oala de lut se unge cu putin ulei. In ea se pune orezul spalat, peste se adauga supa de pui,sare si piper dupa gust.
Mararul se toaca marunt si se pune si el peste orez. Se amesteca bine si se da in cuptorul rece nu il incalziti inainte pentru ca riscati sa se sparga oala.(este bine daca stiti ca folossiti oala de lut ,cu o seara inainte sa o umpleti cu apa si sa o tineti asa pana a 2a zi,cand faceti mancarea in el). Mai invartiti din cand in cand cu o lingura de lemn.
Cat timp orezul e la cuptor se fac snitzelele.
Pieptul se spala bine si se taie bucati . Se bate cu ciocanul de snitzele si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-un bol batem ouale cu sare si piper,adaugam laptele si praful de boia de ardei,iar la urma se pune faina treptat ,pana obtineti un aluat mai gros ca la clatite.
Puneti intr-o tigaie ulei la incins. Bucatile de carne le dati prin amestecul ca de clatite si le puneti la prajit in tigaie rand pe rand.
Cand sunt gata le scoateti pe un servetel ca sa mai absoarba din ulei.
Asadar orezul e gata ,la fel si snitzelele.
Acum asezati pe o farfurie orez iar langa un snitezl ,doua si serviti.
POFTA BUNA!