Pui cu rosii

de ianculubita in Pui, 24 Aug 2013 | 2330 vizualizari

 

Eu zic sa profitam din plin cat mai sunt rosii proaspete,de aceea va recomand o reteta foarte usor de pregatit si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 2kg rosii
  • 1capatana de usturoi mica
  • 4linguri ulei
  • 1frunza de dafin
  • 1crenguta de rozmarin
  • sare,piper
  • 1lingurita cu zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii:

Puiul spalat,portionat,il prajim in ulei,il scoatem si-l punem in vasul de lucru;rastrnam peste el rosiile oparite,curatate de coaja si pasate cu blenderul,dafin,putin ulei de la prajit,sare,piper,1lingurita de zahar si lasam la cuptor;dupa 20min adaugam usturoiul pisat,crenguta de rozmarin si mai lasam 10min

Servim cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

reteta poate fi simplificata cu 1piept sau 2pulpe si cateva rosii,depinde pentru cate persoane gatiti

2

puiul se poate pune in vas,si fara a fi prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui marocan