Am considerat ca pentru masa de duminica puiul e foarte potrivit..mai ales ca am scos si o supa foarte buna din el...
Am spalat bine puiul si l-am pus la fiert pentru 30 min intr-o oala , alaturi de radacinoasele curatate (morcov,patrunjel,telina......)si o lingura de vegeta.
Dupa cele 30 min, l-am scos pe un platou si l-am uns cu miere, cimbru, vegeta, boia , piper, apoi l-am stropit cu wiski, si l-am pus in tava in cuptor alaturi de merele curatate de samburi si umplute cu stafide iar in tava am pus un pahar cu zeama de supa si un pahar cu vin. L-am lasat inca 30 min in cuptorul incins.
In timp ce puiul se rumenea in cuptor, am fiert taieteii intr-o alta oala cu apa si putina sare, i-am limpezit si i-am scurs si apoi i-am adaugat in supa obtinuta din fierberea puiului cu legume. Am presarat si putin patrunjel verde tocat.
Rezultatul a fost grozav : o supa buna si un pui rumen...