Uleiul de masline, sosul de soia, otetul si condimentele le-am amestecat si am obtinut un sos. Pieptul l-am taiat cubulete si le-am amestecat cu sosul rezultat. Am lasat pieptul de pui la frigider 30 de minute. Am taiat ananasul si ardeiul rosu cubulete, ciupercile Portobello le-am feliat, iar frunzele de ceapa le-am taiat bucati de aprox 2 cm lungime. Intr-o tigaie am pus pieptul de pui sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a rumenit usor carnea, am pus-o intr-un castron.
In alta tigaie am calit ardeiul, ciupercile si ceapa verde. Ananasul l-am calit 3-4 minute separat de legume, apoi am adaugat carnea si am lasat sa se caleasca impreuna. Dupa alte 5 minute am adaugat legumele si o cescuta de apa peste carne si le-am lasat pentru putin timp pe foc, pana cand a scazut apa. Am servit alaturi de orez brun si salbatic.