Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor

de ionix in Pui, 15 Dec 2010 | 3844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • o legatură cu ceapă verde
  • o lingură cu sos worcestershire
  • o cană cu bere
  • sare, piper
  • puţin busuioc uscat
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor:

Se unge vasul de yena cu ulei.

Legumele se pregătesc astfel: ceapa verde se taie în bucăţi de 2-3 cm iar usturoiul feliuţe.

Se pun legumele în vas iar peste ele punem pulpele de pui, spălate bine şi tăiate în două.

Berea se amestecă cu sosul worcestershire, presărăm cu sare şi piper, presărăm cu busuioc.

Vasul se dă la foc mediu şi se lasă până se rumnesc pulpele. Circa o oră.

Eu i-am servit cu nişte cartofi fierţi, mămăligă şi mujdei.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

ceapa verde se taie mai mare pentru a nu se face piure :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui grecesc cu lamaie, oregano si usturoi