Pui cu cartofi la vas de yena

de mihaelaM in Pui, 25 Iun 2011 | 17634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 3-4 cartofi
  • cimbru
  • busuioc
  • piper
  • delikat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la vas de yena:

Cartofii ii curatam si-i taiem in patru si-i punem in vas.

Puiul il spalam bine si-l punem in vas peste cartofi.

Usturoiul il curatam si-l taiem marunt,apoi il punem intr-un castronel si tot aici punem si condimentele impreuna cu uleiul,bulionul de ardei si vinul, le amestecam bine dupa care le punem peste pui.

Vasul de yena il acoperim cu capacul si-l dam la cuptor cam 45-50 min.

               pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la vas de yena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui surpriza