Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

de silvi0ara in Pui, 19 Sep 2010 | 5064 vizualizari

 

Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti,cele care locuiti in Bucuresti, cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.

 

INGREDIENTE

 

  • 12 ciocanele de pui
  • ½ zeama de lamaie
  • 1 lingurita Tandoori barbeque masala
  • 150g iaurt

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori:

 

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15-20 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sylvia 1

27.09.2010, 10:03

Excelent arata chiar o sa caut condimentul acesta ca nu il am

silvi0ara 1

27.09.2010, 20:49

Sylvia,este minunat,o sa-ti placa sigur.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:08

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in iaurt pe sticla