Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

de silvi0ara in Pui, 19 Sep 2010 | 5256 vizualizari

 

Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti,cele care locuiti in Bucuresti, cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.

 

INGREDIENTE

 

  • 12 ciocanele de pui
  • ½ zeama de lamaie
  • 1 lingurita Tandoori barbeque masala
  • 150g iaurt

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori:

 

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15-20 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sylvia 1

27.09.2010, 10:03

Excelent arata chiar o sa caut condimentul acesta ca nu il am

silvi0ara 1

27.09.2010, 20:49

Sylvia,este minunat,o sa-ti placa sigur.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in iaurt pe sticla