Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti,cele care locuiti in Bucuresti, cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.
Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15-20 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.