Pui in crusta de cartofi

de lia maria in Pui, 20 Iun 2011 | 8658 vizualizari

 

Un meniu complet 2 in 1, delicios !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1kg cartofi 
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta de cartofi:

Curatam si spalam cartofii, ii taiem in 4/6 si ii punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. 

Pana fierb cartofii, portionam pulpele si le condimentam cu sare si piper.

Din cartofii fierti, pregatim un piure, in care adaugam unt, cascaval, ou, nucsoara, sare si piper. Pornim si cuptorul aragazului.

Pregatim 4 tavite pe care le ungem bine cu unt, punem cate o lingura bunba de piure, asezam o bucata de pulpa si acoperim bine cu piure de cartofi. Punem cateva bucatele de unt, deasupra, cate o frunzulita de marar si asezam portiile intr-o tava de aragaz. Dam la cuptor, pentru 50’, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste alaturi de salata proaspata sau muraturi.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi