Pui cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Pui, 24 Ian 2011 | 10412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele( ale mele erau micute),
  • 1 kg. cartofi mici,
  • 16 rosii chery,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 linguri otet balsamic,
  • 1 lamaie,
  • 2 linguri de sos de soia,
  • piper,
  • sare,
  • pantrujel,
  • 10g. unt,
  • baia de ardei iute,
  • 1 lingurita de ierburi aromatice,
  • condiment pt . pui,
  • sos dulce - iute( din comert),
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

3 linguri ulei, otetul balsamic, sucul de la lamaie, sosul de soia, lingurita de ierburi aromatice, condimentul pt. pui, piperul si sarea se amesteca apoi se ung bine copanelele si se lasa la macerat timp de 2 ore( eu le am lasat o noapte). Se pune tot in tava si se da la cuptor 170 grade timp de 40 de minute(depinde cat de crocante le doriti)

Curatam cartofii, punem 2 linguri de ulei,untul,  boiaua de ardei iute ,piperul,  sarea si dam la cuptor timp de 20 minute( eu am pus tava impreuna cu tava de pui). Cu 5 minute inainte de a scoate tava cu cartofi punem rosiile chery si pantrujelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel