Friptura de pui usturoiata

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2011 | 4303 vizualizari

 

Senzationala...

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de pui pentru gratar
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui usturoiata:

Zdrobim usturoiul si-l amestecam cu uleiul si sarea, apoi un praf de piper.

Ungem bine fiecare bucata de pui si lasam sa stea la marinat cat mai mult( daca se poate toata noaptea la frigider e perfect, daca nu cateva ore bune sau in cazuri de urgenta macar o ora.

Punem pe gratar fiecare bucata avand grija sa ungem bine cu sosul cu usturoi( cu tot cu bucatele).

Servim cu ce dorim noi ca si garnitura, eu am servit cu cartofi taranesti...si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui usturoiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor