#gatescpentruocarte.Delicios si satios de te lingi pe degete.
Pentru inceput am spalat puiul bine si l-am curatat de impuritati. Cu ajutorul unui cutit cu varf subtire am facut un buzunar intre pielea puiului si carne.
Cele 150 de grame de unt le-am lasat sa se inmoaie la temperatura camerei si am amestecat cu restu de ingrediente, cu exceptia vinului si uleiului de masline. Cand compozitia s-a omogenizat bine am umplut buzunarele facute la pui.
La exterior l-am uns cu ulei de masline, l-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei dulce si l-am pus intr-o forma de yena. Am turnat vinul deasupra si l-am dat la cuptor la temperatura de 220 de grade. Pofta buna!
1
Din cand in cand am uns puiul cu zeama pe care a lasat-o in timp ce era la cuptor.
2
Poate fii servit cu orice garnitura alaturi de sosul format in vas care este un deliciu.
3
Puteti adauga ce ingrediente doriti si buzunarul puiului poate fii umplut si cu legume.