Intr-o cratita se pun la incins doua linguri cu apa.
Ceapa o curatam, spalam, taiem julien si o punem in apa clocotita amestecand intruna.
Puiul il spalam, cuatam de piele, transam si-l punem peste ceapa.
Lasam sa se caleasca un pic si adaugam 3-4 catei de usturoi taiati feliute.
Adaugam putina apa calda, punem un capac pe cratita si lasam la inabusit 10-15 min.
Dupa ce carnea a inceput sa-si schimbe culoarea adaugam vinul, punem capacul la loc si lasam sa fiarba bine circa 20 de min.
Dupa 20 de min adaugam pasta de tomate dizolvata in apa calda, apa suficienta cat sa acopere la limita carnea.
Punem pasta de tomate, sare, piper, busuiocul si foile de dafin.
De data asta nu mai punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu pana scade un pic.
Spre final adaugam restul de usturoi si mai lasa 5-10 min.
Se serveste cu o mamaliguta calda.
Pofta buna!