Pufosenii cu cascaval

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2013 | 5206 vizualizari

 

Le-am zis pufosenii pentru ca sunt ataaaaaaat de pufoase, logic :)) iar cascavalul si condimentele le-au dat un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • boia iute
  • sare
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufosenii cu cascaval:

Dezghetam aluatul foietaj mai intai. Il intindem pe masa si deasupra presuram sare si boia cat sa-l acopere pe tot. Taiem foietajul in forma doritam, eu l-am facut gen saratele lungi si apoi radem cascavalul deasupra. 

Le punem cu grija in tava si de dam la cuptor pana se rumenesc la fund.

Nimic mai simplu si delicios!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufosenii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

21.05.2013, 10:35

Vreau și eu o pufoșenie!

_Alina_ 1

21.05.2013, 10:55

scortisoara 1

21.05.2013, 18:23

Gataa pufosenii pentru toata lumeaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza sarata si seminte de chimen