Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 5667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg rosii
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri bulion cumparat
  • 3 linguri sare
  • ulei
  • 1 plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Primul meu''bulion'' de casa:

Luam rosiile si le punem la fiert intr-o oala cu apa si cand vedem ca se crapa le scoatem afara. Le curatam de coaja si le dam prin blender sau prin masina de tocat. Le punem la fiert intr-o oala la foc mare, iar cand vedem ca se ingroasa si scade cam la jumatate, adaugam bulionul, zaharul si sarea. Cand incepe sa scada cam toata zeama adaugam jumatate de litru de ulei si lasam sa mai fiarba inca vreo 3-4 clocote si il luam de pe foc. Adaugam plicul de conservant si amestecam. Punem in borcane spalate si uscate si le infiletam bine. Le punem o seara cu capacul in jos, la intuneric ca sa nu fiarba si dupa aceea la camara cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Primul meu''bulion'' de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]