Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 5435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg rosii
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri bulion cumparat
  • 3 linguri sare
  • ulei
  • 1 plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Primul meu''bulion'' de casa:

Luam rosiile si le punem la fiert intr-o oala cu apa si cand vedem ca se crapa le scoatem afara. Le curatam de coaja si le dam prin blender sau prin masina de tocat. Le punem la fiert intr-o oala la foc mare, iar cand vedem ca se ingroasa si scade cam la jumatate, adaugam bulionul, zaharul si sarea. Cand incepe sa scada cam toata zeama adaugam jumatate de litru de ulei si lasam sa mai fiarba inca vreo 3-4 clocote si il luam de pe foc. Adaugam plicul de conservant si amestecam. Punem in borcane spalate si uscate si le infiletam bine. Le punem o seara cu capacul in jos, la intuneric ca sa nu fiarba si dupa aceea la camara cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Primul meu''bulion'' de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant