Pricomigdale

de mamaieelena in Prajituri, 1 Noi 2011 | 4150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 lingura faina
  • 125 gr.alune de padure macinate
  • 1 fiola cu aroma de rom
  • 25-30 gr.unt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Albusurile se pun intr-un bol de inox (se pare ca se bat mai repede) cu un praf de sare si se bat energic cu mixerul, apoi se adauga zaharul, untul, alunele maruntite si la sfarsit faina.Toate acestea se vor amesteca tot cu mixerul dar la viteza mica.

Cuptorul este incins la 180 de grade si cand toate sunt amestecate, cu lingurita luam din vas si punem in tava aragazului pe hartie de copt gramajoare la distante de 3 cm. Se pune tava in cuptor la 180 de grade si va sta pana se rumenesc si apoi lasam la 120 de grade pana se intaresc. Din aceasta cantitate va iesi o tava de aragaz.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri rapide