Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

de Panacris in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 4489 vizualizari

 

Ei și acum după atâtea preparate gustoase din legume, a venit și rândul unui fel principal complet.

 

INGREDIENTE

  • prepelițe 2 bucăți,
  • orez 100 g,
  • apă 1/2 cană,
  • mix de legume congelate ( morcovi, brocoli, cartofi, fasole verde, mazăre, ardei, brocoli) cca. 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condiment de pui tandori ( un pic picant!).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter:

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o alternativă dietetică și curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curățare).  Gătită în vasul Zepter carnea de prepeliță își păstrează toate valorile nutritive, deoarce acestea nu se distrug prin fierbere sau prăjire. Să trecem la treabă! În vasul Zepter din dotare, cel de 2700 ml se pune legumele congelate, se adaugă orezul, se amestecă pentru a se îngloba în legume, se asezonează de sare, piper si condimente tandori, se adaugă apa, apoi se așează prepelițele pe amestecul de mai sus. Atenție, vasul e rece, nu e nevoie de preîncălzire!  Se acoperă vasul și se pune  la foc mediu  spre mare, cca. 10 minute până ce acul indicator de pe indicatorul de termocontrol a ajuns la ultima zonă verde. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă, acoperit cca. 45 de minute. Super simplu, super savuros, acest preparat 3 în 1! ;)

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

lilik 1

04.07.2013, 12:09

Grozav

epurasha2bb 1

04.07.2013, 18:00

babi5 1

21.08.2013, 13:05

Tine tu mincarea si dami mie vasul :

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai preparat in vas Zepter