Ghiveci de legume

de Lorra in Mancaruri de post, 29 Iul 2014 | 5449 vizualizari

 

O mancarica plina de culoare si savoare pregatita in vasul Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 3 ciuperci champignon (mari)
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 leg patrunjel
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

 In vasul Zepter se pune putin ulei in care se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile, cand s-au inmuiat se adauga morcovul taiat feliute subtiri apoi se pune si ardeiul gras si cel capia tocat cubulete. 

 Legumele se calesc la foc mediu spre mic cu capacul asezat la oala, pana ce acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.

 Intre timp se curata si taie cubulete cartofii si dovleceii, se adauga in oala si se pune apa fierbinte cat sa acopere putin legumele.

 Rosiile se oparesc,  decojesc si se toaca apoi se adauga la mancare.

 Se lasa pe foc cu capacul pus inca 10 min. iar la final se presara patrunjel tocat si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

 

TIPS-URI

1

Se poate toca si presara marar in loc de patrunjel.

2

Si vinete taiate cubulete se poate adauga la aceasta mancarica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta