Praz cu masline

de Alinutza80 in Mancaruri de post, 14 Iun 2012 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • 1 cutie masline negre 400 gr
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz cu masline:

Prazul se curata, se spala in fasii de aproximaitv 2 cm.

Intr-o cratita punem uleiul la incins si punem prazul la calit.

Cand a inceput sa se inmoaie se adauga bulionul . Se mai caleste aproximativ 5 min si apoi se adauga maslinele si o cana cu apa. Se potriveste de sare si piper  si se baga la cuptor pentru 10-15 minute.

Se serveste calada ca garnitura sau simpla cand este post.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Alinutza80 1

14.06.2012, 21:37

Iri

Sim0na 1

14.06.2012, 22:44

Nu am mancat niciodata... dar cred ca-i buna mancarica

Alinutza80 1

15.06.2012, 09:37

Simona sa sti ca e foarte buna,merita sa incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu ciuperci si masline