Varza calita de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 27 Mar 2012 | 18462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce potrivita
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper
  • marar
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita de post:

- se toaca varza si se freaca cu sare pt a se inmuia si a-si lasa zeama la fiert

- se caleste ceapa in 3-4 linguri ulei si putina apa si cand ceapa s-a inmuiat bine se adauga bulionul diluat in putina apa

- se mai lasa cateva clocote apoi incepem sa adaugam varza putin cate putin pana se incorporeaza cu ceapa si bulionul

- se pune capacul si se lasa pe foc amestecand din cand in cand pana se inmoaie bine varza

- se adauga sare, daca mai este nevoie, piper si mararul tocat marunt

- se mai lasa putin pe foc 5 min si este gata mancarica

- se serveste cu mamaliguta sau paine de casa si ardei iute

Este delicioasa! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite de post