Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele

de Angelina_Elena in Pui, 27 Iul 2013 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele:

Alegem orezul, apoi curatam ceapa si o taiem marunt.

Ardeiul spalat il curatam de seminte si il taiem cubulete.

Intr-o cratita punem cele 2 linguri de ulei, adaugam ceapa si lasam sa se caleasca la foc mic.

Apoi adaugam ardeiul, presaram putina sare si lasam sa se caleasca bine, la foc mic.

Dupa ce s-au inmuiat legumele, adaugam orezul nefiert ,condimentam cu sare si piper, adaugam 2 cani de apa si lasam sa firba amestecand din cand in cand si adaugand apa daca mai este nevoie, pana cand orezul este fiert.

Copanelele le-am pus la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert, le-am scos cu o paleta, apoi le-am rumenit intr-o tigaie de ceramica, unsa doar putin cu ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranzul de sambata: orez cu legume si copanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]