Prajtura cu mere

de MIUTA in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 6158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg mere
  • 3 pachete biscuiti picnic la 55g
  • margarina pentru tapetat tava
  • 6 linguri zahar pentru mere
  • scortisoara
  • 4 pl.zahar vanilat
  • BLAT
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu mere:

Se tapeteaza bine o tava cu margarina.Se pun biscuitii sfaramati si deasupra merele care au fost rase,stoarse si amestecate cu zahar,vanilie si scortisoara. Se preseaza merele usor cu mana sa se fixeze uniform peste biscuiti.Se mixeaza un blat din 4 albusuri batute spuma cu 4 linguri zahar.Se adauga galbenusurile si praful de copt.La sfarsit se incorporeaza faina amestecand cu o lingura usor.Se toarna peste mere si se introduce tava la cuptor la foc iute 10 minute si foc mediu inca 20 minute. Se scoate din cuptor si dupa preferinta se pune zahar pudra cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Laly 1

29.11.2010, 11:36

Vin si eu la o feliuta

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:48

ce bine ar merge la cafea

Sylvia 1

29.11.2010, 18:50

wow ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert strudele de post cu mere