Daca tot sunt 9 ani de cand ma petrec aici cu voi, 9 ani cu zambete, cu rasete, cu bunatati, cu mai putin bune, macar sa va las si eu ceva dulce!
Va multumesc pentru tot si sunteti zi de zi in sufletul meu, sa nu uitati asta!
De foarte mult timp imi doream sa pregatesc aceste fursecuri, dar mereu amanam, pentru ca faceam altceva. Acum, pot sa spun ca imi pare rau ca nu le-am pregatit mai devreme, pentru ca sunt cele mai grozave si mai fragede fursecuri cu ciocolata pe care le-am servit in viata mea. Vi le recomand cu toata increderea!
Intr-un bol de inox puneti ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul.
Transferati bolul pe baie de aburi, amestecati pana ciocolata este complet topita.
Dati deoparte si lasati sa se racoreasca putin.
Ouale le mixati cu zaharul si un praf de sare, pana devin spuma.
Incorporati amestecul de ciocolata cu unt.
Adaugati faina cernuta, praful de copt si anasonul.
La final puneti si vanilia.
O sa obtineti un aluat mai molicel.
Il acoperiti cu folie alimentara si il dati 3-4 ore la frigider sau chiar peste noapte.
Dupa ce trece acest timp, puneti intr-un bol zahar tos si in altul zahar pudra.
Rupeti bucatele din aluat, formati bilute pe care le treceti prin zahar tos, apoi prin zahar pudra. Asezati bilutele formate pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Introduceti fursecurile in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru 10 minute.
Cand sunt gata, le scoateti din cuptor, le lasati sa sa racoreasca, apoi le pastrati intr-o cutie cu capac.
Din aceasta cantitate mi-au iesit 35 de fursecuri.
Trebuie sa modelati destul de repede bilele, deoarece de la caldura se mai inmoaie usor aluatul.
Sa aveti pofta!
Sursa de inspiratie