Branza dulce, lapte condensat, fulgi de cocos, ciocolata si portocale caramelizate....o dulce minune! Vreti sa vedeti cat este de minunata....probati-o :)))) va invit cu drag!
Caramel:
Branza dulce se amesteca cu laptele condensat, cu galbenusurile, apoi cu untul topit.
Se cantareste amidonul si se adauga peste compozitia de branza, urmeaza praful de copt, praful de sare, fulgii de cocos, vanilia, coaja de portocala, apoi se amesteca pana la omogenizare.
Albusurile se mixeaza spuma intr-un bol, apoi se adauga in compozitie prin invaluire. Se pun si fulgii de cioocolata.
Aveti si varianta in care puteti adauga fulgii de ciocolata doar deasupra, alegeti voi cum doriti.
Tava se unge cu unt si se toarna compozitia.
Prajitura se coace 35 de minute la 180 de grade.
Caramelul: Se pune untul intr-un vas la foc mic , se topeste putin se adauga zaharul brun si se lasa atat cat se caramelizeaza.
Se pun pe rand feliile de portocala si se caramelizeaza pe ambele parti. Se scot pe un platou.
In caramelul ramas se pune sucul de la 2 portocale si coaja razuita si se lasa sa dea un clocot. Acest sirop se toarna peste prajitura si se decoreaza cu feliute de portocala caramelizata.
Pofta bunicica!