Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am numit-o asa,este prajitura Figaro a Laviniei,eu am facut-o cu dulceata de capsuni.
1.Intr-un castron am mixat margarina cu zaharul si zaharul vanilat,cand este mixat bine se adauga galbenusurile si se mixeaza in continuare.
Am adaugat zeama de lamaie,faina si praful de copt.
2.Separat am mixat foarte bine albusurile cu un praf de sare,apoi am adaugat treptat zaharul ,pana se formeaza ca o bezea.Am adaugat zeama de lamaie.
Am adaugat batonul de vanilie si romul,apoi si nuca macinata.Am amestecat cu grija .
3.Intr-o forma unsa, am intins compozitia de aluat,peste ea am intins dulceata de capsuni,iar deasupra am intins glazura de albusuri cu nuca.
4.Am dat la cuptor la 200 ° si am lasat 40 minute.
1
Aromele de lamaie,vanilie,rom,dulceata de capsuni.
2
A se face testul cu scobitoarea,neaparat inainte de a o scoate de la cuptor.
3
Am ornat cu zahar pudra.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola