Sursa Timea numai ca eu am dublat cantitatile
Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,
Adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare,uleiul si laptele,
Amestecam faina cu praful de copt si cernem peste compozitie,
Amestecam cu o lingura de lemn cu miscari usoare,
Turnam 1/2 din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina,adaugam zmeura trecuta prin faina,restul de compozitie si zmeura deasupra,
Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece tesul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca in tava,
Sosul de zmeura-zmeura o mixam putin,dupa care piureul obtinut il strecuram print-o sita,
Sosul obtinul il amestecam cu zaharul si punem pe foc mic pana se topeste zaharul,
Turnam siropul deasupra la prajitura,dupa care o feliem