Prajitura Hawaii

de leoflori in Prajituri, 8 Iun 2009 | 5954 vizualizari

 

pufoasa, aromata, delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva mare cockteil de fructe (ananas,papaia,mango,banana)150 gr. unt la temperatura camerei150 gr. zaharun varf sare2 oua250 gr. faina2 lingurite praf de copt4 Linguri suc lamaieunt pentru uns forma + gris pentru tapetat formaGlazura : 200-250 gr.zahar pudra + compotul din conserva (trebuie sa aiba o consistenta vascoasa)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Hawaii:

Scurgem fructele si le taiem cubulete.
Frecam untul cu zahar si sare, adaugam ouale si amestecam pana se dizolva zaharul.
Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in amestecul de unt-oua-zahar.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie si fructele.
Turnam compozitia in forma unsa si tapetata cu gris, nivelam si coacem la 200 grade cca 50-60 minute.

Lasam la racit, preparam glazura si o turnam peste prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Hawaii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura paradis ( varianta mea)