de pe blogul "Torturile Lissei(lissa s cakes).Multumesc.A fost buna.
Pentru foaie:
Crema 1:
Crema2:
Pentru glazura:
Pregatire blat:
Galbenusurile se spumeaza cu zaharul.Se adauga margarina topita dar nu fierbinte.Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma(usor).Se incorporeaza la final faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se coace la foc mediu 35-40 min.
Crema 1:Se amesteca nuca cu zaharul si esenta de rom.
Crema 2:Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se pun pe baie de abur.Amestecati pana cand au consistenta unei budinci.Adaugati si cacao la final.Luati de pe foc si raciti.Separat mixati untul/margarina sa fie spumos.Cand crema e calduta(nu fierbinte pentru ca se "taie" dar nici rece sa se intareasca prea tare) adaugati untul/margarina si mixati bine.
Glazura:Topiti 100 gr de ciocolata in 150 ml frisca lichida.
Asamblare:blat,crema 1,crema 2,glazura de ciocolata.