Printesa prajiturilor cu branza dulce....
Pregatim crema de vanilie:
Intr-un bol micut punem gelatina la inmuiat in apa( 2 linguri)
Batem ouale cu zaharul timp de un minut.
Punem pe foc intr-un vas laptele sa fiarba impreuna cu vanilia. Stingem focul si lasam pastaia in lapte zece minute. Dupa zece minute o indepartam.
Turnam cu lingura in lapte compozitia de ou amestecand continuu.
Lasam pe foc 5 minute timp in care nu ne oprim din amestecat. Dam deoparte la racit, nu inainte de a amesteca si gelatina imedfiat dupa ce tragem de pe foc.
Racim complet( putem face asta punand vasul intr-un alt vas mai mare cu apa si gheata.
Cand s-a racit complet si s-a intarit perfect o amestecam cu branza de vaci si dam la rece
Pregatim blatul.
Amestecam biscutii facuti pudra la blender cu zaharul pudra si cu untul moale. Facem un aluat pe care il intindem cu sucitorul pe o foaie pergament, punand o folie deasupra pentru a face asta mai usor.
Punem in forma de tort cu tot cu hartia pergament si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru fix zece minute.
Scoatem si racim perfect apoi adaugam crema de branza si vanilie. Deasupra punem frisca si dam la rece daca se poate mai multe ore. Ideal este peste noapte.
Cand o scoatem de la frigider o si taiem imediat , o ornam si o servim. Nu lasam mai mult la temperatura camerei deoarece se inmoaie la caldura.
E atat de savuroasa!