Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Iun 2013 | 6035 vizualizari

 

Am achizitionat cateva visine altoite,din pacate putine,doar pentru o prajitura,restul au fost mancate de pasarile cerului sau stricate din cauza ploilor.....

 

INGREDIENTE

  • 350 g margarina rama
  • 8 oua
  • 270 g zahar pudra
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 30 visine
  • cca 50-60 g ''aschii''ciocolata
  • cca 50 -60 g pepite ciocolata
  • 270 g faina
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata:

 

Margarina lasata sa se inmoaie la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste margarina.La final punem ''aschiile'' de ciocolata si amestecam bine. Apoi luam visinile ce au fost scobite si le umplem cu pepite de ciocolata. Intindem compozitia in tava (38/26) tapetata cu hartie de copt,asezam visinile  si bagam la cuptorul preancalzit.

Cand trece testul scobitorii este gata.

Se lasa la racit ,se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

TIPS-URI

1

albusurile batute cu un praf de sare

2

visinele se lasa la scurs

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac, visine si coacaze rosii