Prajitura cu visine

de SimonaP in Prajituri, 19 Iun 2013 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 6 oua
  • * 6 linguri zahar
  • * 6 linguri faina
  • * 1 lingurita cacao
  • * esenta de bergamota
  • * 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina compozitie si o amestecam cu cacaua.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia alba apoi cea maro si cu ajutorul unei scobitori amestecam usor. Visinele fara samburi se dau prin putina faina si se pun peste compozitia de mai sus.Dam  tava la cuptorul preincalizit la 180 grade timp de 30- 35 minute.

Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

20.06.2013, 15:16

Cea mai buna prajitura Pentru mine....

CookieMonster 1

29.06.2013, 10:10

ce bine arta! este pusa azi pe lista mea

SimonaP 1

11.07.2013, 14:02

Multumesc frumos tuturor!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, frisca si ciocolata