cred ca o cunoaste toata lumea aceasta prajitura mie imi place este usoara si buna
Pentru blat:
Crema1:
Crema 2:
Preparare blat:
ouale se separa se bat albuasurile spuma cu zaharul,galbenusurile spuma tare dupa care adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua se amesteca bine ,dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 25 minute la 180 grade,intre timp batem untul spuma impreuna cu zaharul si vanilia adaugam branza,dupa ce s-a racit blatul punem crema de branza peste el si facem budincile,procedam la fel cum se face o budinca punem sucul la fiert ,budinca o amestecam cu 3 linguri de suc sau daca e nevoie mai mult sa o dizolvam si zaharul cand sucul incepe sa fiarba punem budinca si amestecam pana se ingroasa,o luam de pe foc si o turnam uniform peste crema de branza si gata se taie dupa cateva ore de stat la frigi.